Dreptul de a pescui sportiv pe timpul starii de urgenta

Avand in vedere faptul ca ideea distantierii sociale acceptata in mod unanim ca fiind eficienta in diminuarea raspandirii virusului SARS-CoV-2 nu este afectata de iesirile individuale la pescuit, solicitam M.A.I. acceptarea dreptului de a pescui sportiv pe Dunare, apele interioare precum si Marea Neagra.

Consideram ca aceasta derogare nu implica riscuri diferite fata de cele in care oamenii merg zilnic la serviciu, la piata, la magazinul alimentar, desfasoara activitati agricole sau activitati de pescuit comercial.

Va multumim.

Pescari Sportivi din Romania    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Pescari Sportivi din Romania să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.