Dreptate pentru mamele care vor sa nasca la privat in 2013

Sunt o persoana cu un venit mediu, care acum cateva luni am privit vestea ca voi aduce pe lume anul acesta un bebelus. Doar de atunci am inceput sa ma interesez de variantele pe care le am: maternitate privata vs maternitate stat. Mentionez ca am contribuit de 8 ani de zile la acel fond national de asigurari de sanatate fara ca sa beneficiez personal pana acum nici macar de o reteta compensata (=0 lei). Deoarece maternitatile de stat sunt cum sunt, am decis impreuna cu sotul meu sa facem un efort financiar pentru o nastere la un spital privat (costul =dreptul meu la o cota din contributiile pe care le-am facut deja+un efort financiar pe care il fac pentru a fi tratata ca un om nu ca o vita)

Rusine domnilor (a se citi Nicolaescu & Arafat)ca vreti sa imi limitati dreptul la ce am contribuit pana acum, sa ma obligati sa nasc intr-o mizerie de maternitate de stat! Vreau banii pe care vi-i dau lunar inapoi! Imi fac eu cu ei asigurare privata, nu am nevoie sa imi administrati voi banii si sa-mi spuneti ce sa fac cu ei, unde sa ma duc!