Dreptate pentru Jeny - Dreptate Pentru Câinii Fără Stăpân

Bună ziua,

În data de 1.09.2023 cățelușa Jeny a dispărut din zona micro 17, Galați. Cățelul, care era îngrijit de oamenii din zonă, fiind sterilizat și deparazitat periodic. După multe vizite în toate adăposturile de animale și mediatizarea cazului pe rețelele de socializare, un voluntar prezent la adăpostul Ecosal a furnizat câteva imagini cu capturile din ziua respectivă. Jeny a fost recunoscută ca fiind capturată de către hingheri, dar prezența ei în adăpost nu este înregistrată și ea nu este de găsit. Angajații au declarat că a murit subit, fără prea multe explicații.

Dorim explicații și dovezi clare asupra acestui caz și dorim să oprim astfel de orori!

Vă rog să urmăriți cazul postat pe grupul Protecția Animalelor Galați:

https://www.facebook.com/groups/anim.galati/permalink/6865106790212092/

 

Dorim următoarele schimbări

✅ Ne dorim ca oamenii care au fost implicați în capturarea, maltratarea și omorârea cățelușei Jeny și mușamalizarea acestor acțiuni să fie trăși la răspundere.

✅ Suntem de părere că din momentul în care cei de la Ecosal capturează un câine, aceștia sunt direct responsabili de sănătatea și bunăstarea acestui cățel până la termenul legal de 14 zile. Din moment ce legea a fost încălcată (de foarte multe ori), dorim să se ia măsuri legale.

✅ Dorim să vedem dovezi cum că ea a murit, felul și circumstanțele în care cățelușa Jeny a murit.

✅ De asemenea, ne dorim schimbarea legilor și ca drepturile animalelor să fie mult mai vizibile și luate în serios cu adevărat. Dorim ca animalele fără stăpân să fie mult mai protejate, iar cei care maltratează animalele (împreună cu ecarisajul) să plătească aspru pentru fiecare acțiune violentă.

✅ Totodată, vrem să înlăturăm condițiile crude din adăpostul de animale de la ecarisaj. Acela nu este un adăpost, ci un lagăr pentru căței. Nu este normal ca așa ceva să existe în 2023. Condițiile de Evul Mediu sunt inacceptabile.

✅ Vrem ca animalele să fie protejate, iar amenzile pentru cruzime să fie la fel de usturătoare cum sunt în celelalte țări europene civilizate.

✅ În unele orașe din România nu se întâmplă ceea ce se întâmplă la noi, în Galați, iar asta este o rușine. Rușine primarului, rușine tuturor celor care conduc acest oraș.

 

Haideți să facem o schimbare pentru aceste suflete care împart această planetă cu noi și au dreptul la o viață bună. Haideți să nu mai lăsăm această mafie, răutate, lipsă de empatie și educație, să mai maltrateze animalele.

La adăpostul public Ecosal este legea junglei iar toată lumea face ce vrea: tortura cățeilor, folosirea unor doze mai de tranchilzant, omorârea prin bătaie, aruncarea câinilor în cuștile altor câini periculoși, nerespectarea legilor, condiții inumane, etc.

Cățelușa Jeny, iubită de toată lumea, este un simbol pentru aceste acțiuni pe care noi le facem acum. Poate Jeny va aduce schimbarea iar niciun cățel nu va mai avea aceeași soartă.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Roxana Ioan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...