DREPTATE PENTRU FETELE DIN ACCIDENTUL PETRECUT IN BUCURESTI ( ANDRONACHE)

Oameni buni treziți-vă la realitate! Oare câte accidente de genul ăsta să se mai întample  ca să ne trezim? În locul  acestor două suflete puteau fi chiar copiii noştri,  puteam fi noi , frați- surori etc. Numai părinte să nu fii în aceasta  situație 😔😔😔.

In cazul aşa zise-i şoferițe ce cum să ai o aşa viteză pe o stradă îngustă? Eşti incoştientă? Doamnă  dragă de ce conduceai dacă nu erai pregatită? De ce conduceai dacă erai sub influența alccolului? De ce ? Inconştiența ta  a luat 2 vieți 😔😔😔 2 vieți care nu se mai întorc .

Cum vor mai trăii părinții acestor copiii?

Cum işi vor continua ei viața fără îngeraşii lor?

Femeia aceasta nu a fost audiată din cauza loviturilor.. Pe bune? sau se încearcă muşamalizarea acestui accident? Domnule Titi Aur dacă erau  fetele Dumneavoastră cum a-ți fi reacționat? La fel ținându-i apararea Doamnei? Cu ce au greşit aceşti copii stând pe trotuar , cu ce ?

Poliția ce faceți în acest  caz ? In secțiile de poliție se doarme sau ce se face? De ce ambii soți nu au fost audiați din prima zi? De ce nu a-ți luat măsuri?

Am ajuns  să ne facem  dreptate  singuri .Doamne în ce lume  trăim  ?  Nu mai judecăm,  banul  ne-a luat mințile? Suntem orbi? Oameni buni  de ce trebuie  să închidem  ochii  de fiecare  dată ? De ce şi pentru ce ? Din cauza unor ca ăştia  care ne bagă copiii  în mormânt? Din cauza celor  ce vor să muşamalizeze de fiecare dată ceva atât  de grav. Şi asta doar din cauza banilor.

Nu banii sunt totul  în viață ! Treziți-vă că ne mor copiii cu zile şi noi nu putem  face nimic din cauza corupților.

VREM DREPTATE ❗❗❗

SĂ SE FACĂ DREPTATE❗❗❗

SĂ SE IA MĂSURI ❗❗❗

Nu mai putem trăii liniştiți de frica şoferilor cu permise luate pe sub-mână , ce să facem? Să ne ținem copiii în case? Să le luam dreptul la joacă să le luam dreptul de a mai ieşi pe stradă la joacă?

CEREM DREPTATE ❗❗❗

Dreptate  pentru aceste 2 suflete ce nu se vor mai întoarce înapoi. Dreptate pentru părinții acestor doi îngeri.

SEMNEAZA ŞI TU PENTRU A SE FACE DREPTATE !

inbound7401296795643834559.jpg

Prin semnătura mea, autorizez Dani Dani să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.