Dreptate pentru câinele schinghiuit până la moarte la Frumuşiţa

Faptă reprobabilă petrecută la Frumuşiţa. Un câine a fost lovit, se pare cu un topor, doar pentru că a intrat într-o curte. Cel care a lovit animalul, proprietarul curţii, este acum cercetat penal. S-a sunat la poliţie şi, la faţa locului, a ajuns şi un medic legist dar, din păcate, animalul era grav rănit şi nu mai putea fi recuperat, drept pentru care a fost eutanasiat deoarece oricum îţi pierdea viata, doar agonia era mai lungă. ”Fapta a fost sesizată de proprietarul câinelui, prin apelul unic de urgenţă 112 . Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit, după primele verificări, că animalul ar fi pătruns în curtea agresorului, un bărbat de 65 de ani, care l-ar fi lovit de mai multe ori cu un corp contondent. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de rănire sau schigiuire a animalelor, ulterior încadrarea faptei urmând să fie schimbată în ucidere fără drept, cu intenţie, a animalului“, a precizat cms.şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Haideti sa cerem munca comunitara lunga si umilitoare pentru acest animal "biped" de 65 de ani.

"De ce sa pierdem o potentiala forta de munca . Nu mai bine il luam pe acel "batranel" si sa i se dea o lunga perioada de munca in folosul comunitatii. Sa umble frumos pe strada fara manusi si sa fie obligat sa stranga cu mana goala dejectiile cainilor comunitari ca macar asa sa intelegem si noi de ce are ceva impotriva cateilor . Eu zic ca o umilinta continua este mai grea de dus decat ce spuneti dumneavoastra Tuta Grecu si mai realizabila ,daca organele noastre de politie ar face ceva in aceasta privinta. Sunt curios cum va decurge procesul, dar cel mai probabil batranul va scapa basma curata asa cum se intampla de cele mai multe ori in aceasta tarisoara care pune prea putin pret pe vietile prietenilor nostri patrupezi." -Sursa facebook protectia animalelor galati (Alexandru Bogdan)

ATENTIE ! IMAGINILE POT PROVOCA SOC EMOTIONAL . ACESTE IMAGINI CONTIN SANGE SI VIOLENTA!

https://www.facebook.com/290903554969694/videos/2763019800457148/

Romaniţă, M. (2020). Câine schinghiuit până la moarte la Frumuşiţa - Monitorul de Galati - Ziar print si online. Retrieved February 21, 2020, from https://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/caine-schinghiuit-pana-la-moarte-la-frumusita.html?fbclid=IwAR0aGomKxzI01txtelKc54dckAXTLy0QRBzKsQXRoOQoDcACJGICSLfBSlU


Alexandru Bogdan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Alexandru Bogdan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook