Dreptate Pentru Steaua Bucuresti (Scrisoare Pentru UEFA / UE)

Semneaza aceasta petitie pentru a o trimite impreuna cu o scrisoare la UEFA / UE

Armata continua sa faca nenumarate abuzuri asupra echipei de fotbal "FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI SA"societate infiintata in anul 2003 cu,Codul Unic de inregistrare: 15224430, ea fiind continuarea echipei de fotbal "CSA STEAUA BUCURESTI" infiintata in anul 1947.

Armata solicita FRF si LPF ca "FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI SA" sa fie exclusa din liga 1 pe motiv ca activeaza ilegal,sustiand ca nu este continuarea echipei de fotbal "CSA STEAUA BUCURESTI" infiintata in anul 1947,cu toate ca actele sunt facute publice si dovedesc cum generalii CSA au fost de acord ca CSA sa devina o societate pe actiuni.

Daca oficialii CSA,prin juristul locotenent-colonel Florin Talpan au atat de multa dreptate de ce nu s'au dus sa depuna plangere la UEFA sau la Uniunea Europeana?Aceasta intrebare ma framanta foarte mult,cum probabil va framanta si pe voi...La fel ca multe altele,cum ar fi:De ce este inca Steaua Bucuresti pe site-ul UEFA?De ce are drept de joc Steaua Bucuresti in competitiile europene?  etc.

De aceea NOI o sa sesizam UEFA printr'o scrisoare recomandata,formala,unde o sa prezentam in cat mai multe detalii situatia prin care trece echipa de fotbal Steaua Bucuresti si o sa cerem cateva raspunsuri legate de continuitatea acestei echipe si cum este trecuta in arhivele UEFA.

De asemeana tot NOI o sa sezisam Uniunea Europeana printr-un e-mail formal,unde o sa prezentam in cat mai multe detalii cum departamentul "Clubul Sportiv al ARMATEI" ,o institutie a statului Roman,membru NATO,respectiv al Uniuinii Europene, face abuzuri,presiuni,santajari sub pretextul unor "negocieri", unei Societati Comerciale.

Scrisorile vor fi scrise in engleza si facute publice inainte de a fi trimise,iar aceastea vor fi semnate de toti cei care vor semna aceasta petitie.Orice raspuns primit va fi facut public.

Scopul acestei petitii este a strange cat mai multe semnaturi pentru a atrage cat mai repede atentia institutiilor Europene asupra problemelor exprimate mai sus.