Draga USR, nu ne mai salva!

În numele a peste 4.000 de oameni ce locuiesc în cartierul Greenfield, vă implor, nu ne mai salvați, dragi USR-iști! Retrageți petiția aia de blocare a redeschiderii drumului din pădure și veniți în cartier să stăm de vorbă. Înainte de a ne ajuta, e bine să aflați și punctul nostru de vedere.

Unde sunteți atunci când noi avem acțiuni de curățare a pădurii, de plantare de copaci, care se organizează periodic în pădurea care mărginește Vadul Moldovei? Nu am văzut nici un ONG de protecție a mediului pe la aceste întâlniri, oameni politici nici atât.

Excesul dumneavoastră de zel face aproape imposibilă existența vreunui proiect aflat în preajma vreunui lac, pădure, lăstăriș, luminiș etc. Conform vouă, evoluția și dezvoltarea unui oraș trebuie interzise. Ura acumulată de acești apărători ai mediului pe care îi tot invocați în lupta cu bandiții imobiliari se transferă oriunde, oricând, aproape fără discernământ. De furie că a fost afectat habitatul natural al unor căprioare, la un moment dat și pe bună dreptate, acești oameni au devenit niște mizantropi, pentru care totul complotează împotriva naturii. Singura variantă acceptată de ei este cea a traiului ca în Evul Mediu, fără nici unul din avantajele perfide ale invențiilor cât de cât moderne, cum ar fi asfaltul sau electricitatea. În speranța că și opinia noastră, a cetățenilor plătitori de taxe din Greenfield, contează, revin cu o mare rugăminte: domnilor de la USR, nu ne mai salvați!

PS: vă las aici citatul vecinului nostru, domnul Mircea Cărtărescu: „Cui nu-i pasă de oameni nu are ce căuta în politică. Ați fost votați de oamenii din Greenfield, cei pe care acum îi trădați și-i înfundați în disperare. Asta trebuie să așteptăm de la USR? Pentru asta v-am votat? Asta ați face întregii țări dacă ați avea puterea?”


Stefan Tabacaru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Stefan Tabacaru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...