Dorim Un picuț de lapte în coldbrew !

Salutari bravi iubitori de cafea si nu numai, nu vreau sa spun ca nu se mai poate, dar chiar nu se mai poate cu astia. Corporatiile nu vor sa stim reteta succesului gasita de nimeni altul decat Victor Bara (cold brew cu putin lapte). Cine esti tu, Tucano, sa ne interzici dreptul la a ne droga legal cu multa cofeina, dar si cu placerea mica a unui subtil gust de lapte? Aveti aici un material didactic pentru informarea mai precisa in lagatura cu acest azator subiect : (124) #154 | Un picuț de lapte în coldbrew | CINEȘTIECE Podcast cu Teo și Victor Băra - YouTube

Hai gata, semnati pentru pace in lume si catelusi pufosi. Also, Alex Alvarez, mai lasa-le, te rog eu, ca te-ai prajt tare frate.


Claudiu-Mihail Stroe    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Claudiu-Mihail Stroe să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...