Dorim statie transport public la Polus pentru liniile de Florești

Bună ziua, 

 

Aceasta petitie are rolul de a strânge cat mai multe semnături pentru ca cei de la RATUC sa vina in ajutorul Florestenilor și să se facă STATIE transport public in apropierea Polus-ului si nu la 600 metri cum este în prezent cea de la Metro sensul de mers Cluj-Floresti.

Până în prezent oricine dorește să meargă spre Florești de la Polus este nevoit să meargă  prin câmp și întuneric (iar aici punctez că sunt foarte mulți angajați în Polus care locuiesc în Florești si lucrează după programul spațiului comercial 10-22). Sunt femei și fete care trebuie să meargă în grup până la Metro deoarece acolo au făcut ai noștri statie, nu mai spunem de acea trecere de pietoni, trebuie să fim norocoși sa nu dea cineva in noi pe banda doi în timp ce banda 1 încetinește și acordă prioritate'. 

  • Cu semnăturile d-voastră vom merge la Compania de Transport Public Cluj pentru a cere modificarea rutei  sau adăugarea unei stații în zona Polus sau pentru o alta varianta alternativa. 

Sandu Alexandru-George    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook