Dorim sa plantam in zona Campulung Muscel in primavara 2020!

Petitie_plantare_pics.jpgTragicele evenimentele din ultima vreme ne-au făcut să înţelegem complexitatea naturii și cât de sensibilă este, dar, pe lângă asta, ne-au ajutata să conștientizăm imporţanta copacilor. Viiturile, tsunami-urile, canicula, inundațiile, focurile din Amazon și Siberia sunt doar câteva exemple.

Dorim să contribuim la o planetă verde, iar în acest sens avem nevoie de ajutorul vostru să arătăm Ocolului Silvic din Câmpulung, dar și din zona Argeș, că suntem determinaţi să îi ajutăm la plantarea copacilor în primăvara anului 2020 și să prevadă deja în bugetul lor aceste activităţi ajutătoare planetei!

Vă mulţumim pentru ajutorul dumneavoastră,

Echipa Gaia.

Prin semnare, autorizez pe Echipa Gaia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.