Toate drumurile duc acasă, toate transporturile ne duc la cei dragi!

Domnule ministru Marcel Vela,
Va multumim pentru ca ați fost deschis la problemele noastre însă considerăm ca ar fi de bun augur câteva modificari . Încercați sa aveți in vedere faptul ca între anumite regiuni din Austria si granita cu România sunt distante foarte mari in km si timp , cu atât mai mult cu cât uneori e nevoie si de timp de asteptare la trecerea frontierei cu Ungaria. De aceea va rugăm sa cautati solutii pentru a fi testați la intrare in Romania, iar atunci costurile testelor vor merge catre bugetul tarii noastre (Romania) ,,,, sau daca nu aveti aceasta oportunitate încercați sa măriți timpul de valabilitate al testelor noastre macar la 72 de ore daca nu la 96 de ore ......
Totodata vă rugăm sa tineti cont ca majoritatea dintre noi călătorim de ani si ani de zile cu aceleași firme de transport si aceleasi microbuze 8 plus 1, care ne ajuta sa ajungem de la adresa din România la adresa din Austria si chiar daca e nevoie sa urce cu noi pe toate coclaurile dansii nu ne lasa in gări sau autogări . Suntem convinsi că ve-ți gasi o soluție si la aceasta doleanța a noastra.
In speranța unui răspuns favorabil va mulțumim cu respect.


Urdes AnaMaria    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Urdes AnaMaria să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )