Dorim reînceperea școlilor/facultăților din toamnă

Școala online nu este o soluție eficientă în România la momentul actual. Fostă elevă, actual studentă ce a trecut prin acest proces improvizat a sesizat lipsurile și dificultățile întâmpinate pe durata stării de urgență. Profesorii și elevii nu erau familiarizați cu acest mediu complet nou, iar mulți dintre elevi/studenți nu au beneficiat de aparatura necesară. Interacțiunea elev-profesor era de multe ori inexistentă și informațiile nu erau transmise așa cum ar trebui. Școlile/facultățile ar trebui să reînceapă cel puțin într-un mod hibrid anul 2020-2021. Actualii studenți la medicină primeau ore înregistrate de profesori în care nu aveau parte de interacțiune sau de posibilitatea de a pune întrebări. La fel și în cazul profesorilor, care nefamiliarizați cu tehnologia, se străduiau să le transmită elevilor informațiile prin telefon sau internet, aceștia nereușind  de multe ori să utilizeze platformele propuse. Școala  online pe parcursul acestor luni a fost o "soluție" temporară, însă eu una cred că este necesară revenirea treptată la normal cu măsurile de protecție adecvate.

Prin semnătura mea, autorizez Chițu Ilinca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.