Dorim expertiza podului "Ovidiu Balea" (rezistenta,stabilitate si siguranta in exploatare)

Multumim Administratiei din Timisoara si domnului Primar Robu pentru rapiditatea , eficacitatea si responsabilitatea ce au dat dovada pentru repararea necesara a podului inspre Sacalaz, lucrari efectuate intr-o saptamana in loc de 3 (lucrari anuntate pana in 29 noiembrie, finalizate in 18 noiembrie).

Aceste lucrari trebuiau efectuate, in mod cert, s-au facut, si le multumim.

Constienti ca lucrarile au fost facute cu responsabilitate, rugam administratia Primariei de la Timisoara, sa ne ofere un document de expertiza la zi a podului, care stabileste starea lui tehnica actuala.

Acest document este intocmit si semnat de o firma de experti ce atesta rezistenta, stabilitatea si siguranta in exploatare printre altele. 

Semnez, deoarece doresc sa se expertizeze podul inspre Sacalaz, de o firma de experti agreata in poduri, si sa ni se transmita oficial rezultatele expertizei.

Cu stima, Silvia TERZIU


pasaj-sacalaz-DN59A-piata-de-gros2.jpg

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Silvia T. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook