Dorim expertiza podului "Ovidiu Balea" (rezistenta,stabilitate si siguranta in exploatare)

Multumim Administratiei din Timisoara si domnului Primar Robu pentru rapiditatea , eficacitatea si responsabilitatea ce au dat dovada pentru repararea necesara a podului inspre Sacalaz, lucrari efectuate intr-o saptamana in loc de 3 (lucrari anuntate pana in 29 noiembrie, finalizate in 18 noiembrie).

Aceste lucrari trebuiau efectuate, in mod cert, s-au facut, si le multumim.

Constienti ca lucrarile au fost facute cu responsabilitate, rugam administratia Primariei de la Timisoara, sa ne ofere un document de expertiza la zi a podului, care stabileste starea lui tehnica actuala.

Acest document este intocmit si semnat de o firma de experti ce atesta rezistenta, stabilitatea si siguranta in exploatare printre altele.

Semnez, deoarece doresc sa se expertizeze podul inspre Sacalaz, de o firma de experti agreata in poduri, si sa ni se transmita oficial rezultatele expertizei.

Cu stima, Silvia TERZIU

pasaj-sacalaz-DN59A-piata-de-gros2.jpg

Prin semnare, autorizez pe Silvia T. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.