Dorim descalificarea lui ANDREI ROTARU!!!

SEMNATI PETITIA DACA VA PASA DE VIITORUL ACESTEI TARI!!!!!!
"In urma episodului de noaptea trecuta cand concurentul Andrei scuipa si loveste pe concurentul nou -intrat Bogdan, il injura si ameninta. noi cei de afara intr-o mare majoritate, ne declaram absolut revoltati si vrem sa nu se treaca cu vederea asa ceva, de fapt, unii dintre noi suntem dispusi sa facem si un apel catre CNA si catre politie (saptamana viitoare) in caz ca in gala de sambata 15 feberuarie 2014 nu luati masuri dure, deoarece mailurile pe care noi le trimitem au fost ignorate de prea mult timp cu alte ocazii. Considerati ca o amenda CNA nu e neaparat un lucru rau, ci un lucru de asa natura sa va motiveze sa luati masuri dure cu concurentii agresivi!

Maine vrem sa instaurati un regulament dur pentru cei care injura ameninta calomniaza scuipa sau lovesc alti concurenti! Aceasta poate insemna descalificarea concurentului sau imposibilitatea de a castiga premiul cel mare, chiar daca este votat de public.

Nu se poate ca la un asemenea comportament voi sa raspundeti doar cu o mustrare verbala si eventual cu "pedepse" gen neparticiparea concurentului la 2-3 emisiuni. In felul acesta incurajati violenta. Sunt concurenti care au fost agresivi inclusiv cu fetele din acea competitie... induceti in acest fel ideea ca traiam intr-o tara in care femeia e inferioara barbatului si ca merita jignita calomniata sau batuta (amenintata)- vezi comportamentul lui Traian fata de Oana si presupusa bataie pe care Traian i-a administrat-o Corinei cu cateva luni in urma in baie, fara camere etc. Nu s-au luat masuri de natura sa stopeze acest fenomen, ceea ce inseamna ca incurajati asa ceva si o mare pata pe imaginea dvs ca si televiziune ce se vrea a fi vizionata inclusiv de copii, care se uita si pe antenaplay.ro