Orange, fii cu bunătate, noi te vrem pe Caritate!


  • Solicităm companiei Orange să-și revizuească politica internă și să aloce un număr scurt pentru colectare de fonduri în scop caritabil. Este un serviciu util și necesar societății și clienților Orange.
    Din moment ce clienții Moldcell, Unite și Moldtelecom, au posibilitatea de a dona pe platforma caritate.md, iar Orange oferă numere scurte prin care se colectează fonduri pentru dedicații la posturile de radio și TV, sau cadouri pe Odnoklassniki, noi, clienții Orange, care vrem să donăm bani pentru salvare de vieți omenești, considerăm că suntem discriminați.
    Or, motivarea prin prevederile Legii Nr 114 din 18.05.2012 cu privire la serviciile de plata și monedă electronică, nu este relevantă, odată ce alte companii își oferă sprijinul fără a solicita licență de prestator de servicii de plată.

Gabriela Alexandru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Gabriela Alexandru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...