Dispozitiv de detectare a venelor ptr upu pediatrie

Ca și mama știu cât de înspăimântătoare, de traumatizanta, de chinuitoare poate fi pentru un copil bolnav experiența recoltării de sânge pentru analize.Ca și cadru medical știu cât de dificila este aceasta manevra de executat oricărui pacient dar mai ales unuia care este necooperant deoarece nu înțelege nevoia acesteia, de ce îl doare, de ce trebuie sa fie imobilizat.Un dispozitiv de detectare a venelor ar face mai ușoară această experiență și de o parte și de alta și ar fi de mare ajutor mai ales într-o secție cum este urgență pediatrica.Sunt sigura că cei din Consiliul județean Hunedoara ne pot ajuta. Haideti să semnalizam necesitatea unui astfel de dispozitiv. Multumesc!


Moldovan Alina Mirela    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Moldovan Alina Mirela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )