DIGI (RCS & RDS)-Vrem internet fibrã opticã, de mare vitezã, in Bãcani

Petiție pentru aducerea la cunoștință a necesității de infrastructură prin fibră optică în comuna Bãcani, Jud. Vaslui. Vă rugăm semnați această petiție dacă sunteți interesați de un abonament de internet prin fibră optică. Se va semna de către un singur reprezentant al fiecărei familii sau de către administratorul firmei(unde este cazul). 

Informațiile colecționate vor fi înaintate către DIGI România.

Cerem companiei Digi extinderea infrastructurii de internet fix prin fibra optica pentru comuna Bãcani, Jud. Vaslui.Momentan nu putem accesa niciunul din abonamentele Digi de Internet Fix Fiberlink 300/500/1000 datorita infrastructurii de internet.

Locatarii comunei Bãcani doresc extinderea infrastructurii, deoarece viteza de internet este prea mica pentru a permite desfasurarea activitatii de telemunca, sau scoala online, din cauza ca operatorul Romtelecom, ofera o viteza prea mica si o infrastructura cu multe incidente.

8F684492-B56F-4847-803A-FDD2EA3EF018.jpeg


Comuna Bãcani, Vaslui, România    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Comuna Bãcani, Vaslui, România să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...