#DIASPORA UE- căpșunarii: REVOCAȚI CARANTINAREA - 14 ZILE DE IZOLARE

De #diaspora nu-și aduce nimeni aminte, ca de obicei.”14 zile de izolare” a rămas o prevedere uitată printr-o ordonanță militară, din aceea cu ”de toate pentru toți”. Dacă românii nu contează pentru guvernanți și, în general, mai pentru nimeni, nici măcar statistic, când vine vorba de diaspora se mai adaugă și sindromul #capraVecinului. Să stea (moară) acolo căpșunarii! Ce le-a trebuit să plece?! Cum adică vreți să planificați, ce ne pasă de biletele voastre de avion (mai ieftine luate din timp)!? Funcționarul și ”demnitarul” de Dâmbovița e deja la plajă - în #Thassos.

Ajunge cu bătaia de joc a declarațiilor-cearceaf puse la dosar cu șină și în arhive  prăfuite, care au făcut dopurile din vămi!

#CĂPȘUNARI DE NOTA 10

Prin semnare, autorizez pe Dragoș MARCU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.