Deschideti bazinele de inot

Bazinele noastre sunt pregatite in proportie de 100%  atat pentru primirea inotatorilor care doresc sa se antreneze, cat si pentru cursurile de aquagym.Tinand cont de faptul ca activitatea de inot se desfasoara intr-un mediu puternic dezinfectant, piscinele fiind tratate in mod special impotriva bacteriilor si a virusurilor, credem ca reluarea activitatilor, cu conditia respectarii cu strictete a masurilor de siguranta impuse prin normele emise de DSP nu ar reprezenta in nici un caz un risc suplimentar pentru raspandirea virusului. Din contra; este bine stiut faptul ca inotul si gimnastica in apa au un efect benefic asupra sistemului imunitar, fiind una dintre cele mai recomandate activitati sportive atat pentru imbunatatirea starii de sanatate cat si pentru tratarea multor afectiuni.
De altfel chiar reprezentantul Romaniei la OMS domnul Rafila a afirmat de curand in mass media ca piscinele sunt un mediu sigur din punct de vedere epidemiologic si nu concura la raspandirea virusului.
Avand in vedere toate cele aratate cat si experienta celorlalte tari(in cele mai multe tari europene piscinele au fost deja redeschise pentru agrement) va rugam ca  avand  in vedere aceste argumente sa dispuneti incetarea restrictiilor care suspenda activitatea piscinelor interioare astfel incat activitatea sa poata fi reluata in conditii de siguranta cat mai curand.
Va multumim

Beraru Constantin Bery Fitness & Spa    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Beraru Constantin Bery Fitness & Spa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.