Deschiderea unei scoli de balet/dans pentru copii si tineret

Doresc sa deschid o scoala de balet/dans in Miroslava in incinta Family  Market. Activitatile ce se vor desfasura in cadrul acesteia vor atinge mai multe stiluri ( dans clasic, dans modern, dans sportiv, dans popular- in functie de cerere) si vor fi completate de pauze recreative de joaca libera/ repaos astfel incat sa poata fi considerata ca un afterschool/ afterkindergarden dar mai dinamic departe de dispozitive, gadgeturi, tv uri.

Prin semnarea acestei petitii va aratati interesati sa incrieti copilul/ adolescentul la aceste activitati si sprijiniti initiativa producatorilor locali.

Deoarece locuiesc in Miroslava si predau dans la gradinita ce tine Scoala Gimnaziala "Colonel C-tin Langa" imi doresc sa dezvolt un spirit de solidaritate intre locuitorii comunei.

Elena Toma - Spirit of Dance    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Elena Toma - Spirit of Dance să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.