Deschiderea unei scoli de balet/dans pentru copii si tineret

Doresc sa deschid o scoala de balet/dans in Miroslava in incinta Family  Market. Activitatile ce se vor desfasura in cadrul acesteia vor atinge mai multe stiluri ( dans clasic, dans modern, dans sportiv, dans popular- in functie de cerere) si vor fi completate de pauze recreative de joaca libera/ repaos astfel incat sa poata fi considerata ca un afterschool/ afterkindergarden dar mai dinamic departe de dispozitive, gadgeturi, tv uri.

Prin semnarea acestei petitii va aratati interesati sa incrieti copilul/ adolescentul la aceste activitati si sprijiniti initiativa producatorilor locali.

Deoarece locuiesc in Miroslava si predau dans la gradinita ce tine Scoala Gimnaziala "Colonel C-tin Langa" imi doresc sa dezvolt un spirit de solidaritate intre locuitorii comunei. 


Elena Toma - Spirit of Dance    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Elena Toma - Spirit of Dance să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...