Deschiderea intrarii secundare din Gradina Botanica Craiova

În urma tragediei din data de 27.06.2023,cand o fetita de 14 ani a murit, atacata fiind cu un cuțit de un tânăr de 17 ani, Primăria Municipiului Craiova a decis închiderea tuturor căilor de acces secundare în Gradina Botanica (locul groaznicului atac).

Aceata este singura masura luata de autoritati si creeaza foarte multa nemultumire deoarece: 

-acele porți blocate nu oferă mai multa siguranță oamenilor, nu duce la eradicarea infractiunilor ci mai mulți agenți care sa patruleze mai des și niste camere de supraveghere ar fi mai de folos.

-Portile laterale ce au fost blocate (sudate chiar) erau din zona blocurilor iar foarte multe mămici cu bebeluși sau bunici cu nepoți intrau pe acolo. Acum trebuie sa ocolească, prin soare, foarte mult pentru a intra pe poarta principala. Fluxul intrarii secundare este mult mai mare decât cel de la intrarea principala deoarece sunt mai multe locuri de parcare.

-strada de pe lateralul Grădinii Botanice pe unde trebuie sa mergi ca să ajungi la intrarea principala este fără trotuar și foarte circulata reprezentând un adevărat pericol atat pentru copii cât și pentru adulți.

-dacă pe pista de alergat din spate i se face rău cuiva medicilor le va lua mult mai mult timp pentru a ajunge acolo intrând pe poarta principală, faţă de accesul pe poarta laterală. Uneori, secundele pot face diferența între viaţă și moarte

-nu exista decât un singur loc de joaca în zona cu 2 leagăne rupte, 3 tobogane distruse și un carusel cu căluți care reprezinta un adevărat pericol pentru copii. Alte parcuri sau locuri de joaca în zona pentru copii nu exista singura soluție fiind sa ținem, vara, copii în casa sau în parcarea (plina cu mașini și periculoasa) din fata blocului.


Vladutu Raluca    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Vladutu Raluca va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...