Deschiderea cresei Antante Curcubeul Magic 05.09.2022

Buna ziua ,

Subsemnatii parintilor care au copiii inscrisi la cresa Antante Curcubeul Magic Bucuresti sector 4, Serban Voda nr 48 pentru anul 2022-2023 solicitam in regim de urgenta maxima deschiderea acestei unitati incepand cu data de 5.09.2022 pentru anul prescolar 2022-2023 fara a suferi modificari de mutare a locatiei in alt sediu.

Parintii au fost informati telefonic joi 1 sept 2022 ca luni 5.09.2022, centrul Antante Curcubeul Magic se va inchide fara o notificare scrisa in prealabil.

Pe site-ul institutiei DGSAMB Bucuresti aparand o notificare centralizata in lista de candidati admisi/respinsi precum ca Consiliul Local a sectorului 4 a decis punerea in aplicare a deciziei ISMB nr 2758/11.07.2022 referitoare la preluarea cresei in sistemul de educatie, fara preluarea imobilului in care functioneaza centru in prezent.

Lista nume parinti :

1. Popovici Georgiana

2. Matees Ioana Ramona

3. Macovei Diana

4. Berheci Alis

5. Pandrescu Simona

6. Cristea Raluca

7. Stanciu Maria Magdalena

8. Cristescu Alexandra

9. Soare Daria

10. Constatin Georgiana Paula

11. Constatin Iris Olivia

Prin semnătura mea, autorizez Berheci Alis să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.