Demiterea din funcție a medicului Iosifescu Marius de la spitalul de Pediatrie din Pitesti

 

Cerem sa fim tratați corect și uman.
Nu ne place sa fim bolnavi, ajungem la urgențe când suntem depășiți de situație și mai ales atunci avem nevoie de Înțelegere și Susținere . Sunt momentele cele mai înfricoșătoare pentru noi, părinții care își internează bebelușii/copii în spitale. Facem apel la empatia și simpatia pe care dorim sa le vedem la medicii care ne tratează copii. Avem nevoie din partea voastră de Certitudinea și Siguranța că ai noștri copii se vor însănătoși. Solicitam sa vedem profesionalismul și dorința de a face bine pe care ați rostit-o răspicat în jurământul lui Hipocrate.
În acest secol, refuzam categoric sa ne simțim terorizați ca mergem la medic sa fim tratati. Nu vrem sa mai fim umiliți în condițiile în care ne exercitam drepturile de a apela la serviciile de la urgențe.
Vrem soluții și diagnostice corecte.
Vrem sa avem parte de conversații civilizate demne de profesia pe care o reprezentați și de rolul pe care l-ați ales conștient. Vrem un dialog pașnic din care omul simplu din noi sa înțeleagă ce se întâmplă, cum poate acționa pe moment și pe viitor.
Superioritatea academică sa fie relevată de cea mai bună decizie în diagnosticare, tratamente adecvate și în rezultatul final: salvarea și însănătoșirea copilului. La final, noi sa ramanem profund și recunoscători vesnici pentru ajutorul primit.
Vrem ca serviciile medicale sa fie normale, nu cerem altceva.
Medicul Iosifescu Marius de la Spitalul de Pediatrie NU ÎNDEPLINEȘTE NICI UN CRITERIU DIN CELE ENUMERATE MAI SUS.
Are numai recenzii negative despre modul în care tratează pacienții,despre modul în care pune diagnostice și despre comportamentul brutal pe care îl aplica în relația cu pacienții lui.
Solicitam revocarea lui din funcția de medic primar al Spitalului de Pediatrie din Pitești deoarece nu își onorează profesia și cerințele specificate clar și concis în codul deontologic al Colegiului Medicilor.


ART. 1

Scopul și rolul profesiei medicale: Întreaga activitate profesională a medicului este dedicată exclusiv apărării vieții, sănătății și integrității fizice și psihice a ființei umane.

ART. 2

Nediscriminarea: Actul profesional și întreaga activitate a medicului se vor exercita, respectiv desfășura fără niciun fel de discriminare, inclusiv în ceea ce privește starea de sănătate sau șansele de vindecare ale pacientului.

ART. 3

Respectul demnității ființei umane: În toate situațiile actul profesional, în oricare formă sau modalitate s-ar desfășura, se va face cu respectarea strictă a demnității umane ca valoare fundamentală a corpului profesional.

ART. 4

Primordialitatea interesului și a binelui ființei umane: În toate deciziile cu caracter medical, medicul va trebui să se asigure că interesul și binele ființei umane prevalează interesului societății ori al științei.

ART. 5

Obligativitatea normelor profesionale și a celor de conduită: Medicul trebuie să depună toate diligențele și să se asigure că decizia profesională pe care o ia sau intervenția cu caracter medical respectă normele și obligațiile profesionale și regulile de conduită specifice cazului respectiv.

ART. 6

Independența profesională: Medicul este dator să stăruie și să își apere independența profesională, fiind interzisă orice determinare a actului medical ori a deciziei profesionale de rațiuni de rentabilitate economică sau de ordin administrativ.

ART. 7

Caracterul relației medic-pacient :Relația medicului cu pacientul va fi una exclusiv profesională și se va clădi pe respectul acestuia față de demnitatea umană, pe înțelegere și compasiune față de suferință.

ART. 8

Obligația diligenței de mijloace: Medicul își va dedica întreaga știință și pricepere interesului pacientului său și va depune toată diligența pentru a se asigura că decizia luată este corectă, iar pacientul beneficiază de maximum de garanții în raport cu condițiile concrete, astfel încât starea sa de sănătate să nu aibă de suferit.

Scopul petiției este sa atragă atenția autorităților competente cu privire la aceasta situatie extrem de gravă astfel încât sa se ia măsuri concrete pentru rezolvarea situației.
Petiția poate fi semnata de toți cei care au întrat în contact cu medicul Iosifescu și de cei care s-au simțit neindreptati în alte situații și vor sa ajute acum.
Vă mulțumim!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristinela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...