DEMISIA PRESEDINTELUI ANSVSA ROBERT CHIOVEANU

Pentru că a mințit medicii concesionari de liberă practică de nenumărate ori. Pentru că NU a asigurat, ca ordonator principal de credite, bugetul necesar pentru plata deconturilor prevăzute de LEGEA 291/2020 și LEGEA 236/2019, pentru anul 2021. Pentru că în mod intenționat întreține o stare de nesiguranță și încordare, improprie desfășurării unei activități normale, atât în rândul medicilor veterinari de liberă practică cât și a Direcțiilor Sanitare Veterinare Județene. Nu în ultimul rând pentru că într-o convorbire telefonică recentă, făcută publică, a jignit profund întregul corp al medicilor veterinari de liberă practică din România, numindu-i colhoznici, comuniști/sovietici.

Dr. Mureșan Petru Antonio, medic veterinar    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Dr. Mureșan Petru Antonio, medic veterinar să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.