DEMISIA PRESEDINTELUI ANSVSA ROBERT CHIOVEANU

Pentru că a mințit medicii concesionari de liberă practică de nenumărate ori. Pentru că NU a asigurat, ca ordonator principal de credite, bugetul necesar pentru plata deconturilor prevăzute de LEGEA 291/2020 și LEGEA 236/2019, pentru anul 2021. Pentru că în mod intenționat întreține o stare de nesiguranță și încordare, improprie desfășurării unei activități normale, atât în rândul medicilor veterinari de liberă practică cât și a Direcțiilor Sanitare Veterinare Județene. Nu în ultimul rând pentru că într-o convorbire telefonică recentă, făcută publică, a jignit profund întregul corp al medicilor veterinari de liberă practică din România, numindu-i colhoznici, comuniști/sovietici.


Dr. Mureșan Petru Antonio, medic veterinar    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Dr. Mureșan Petru Antonio, medic veterinar să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...