Demisia premierului Viorica Dancila si a lui Teodor Melescanu din functia de ministru MAE

Vrem demisia ministrului Teodor Melescanu si anchetarea sa pentru proasta organizare a alegerilor din diaspora si demisia primului ministru Viorica Dancila! Dreptul la vot al cetatenilor a fost incalcat si oamenii nu isi  pot exercita dreptul la vot in conditii normale, fiind nevoiti sa astepte ore intregi. Sectiile de vot din diaspora nu au indeplinit conditiile prevazute de lege:  numarul de buletine mult mai mic, numar redus de stampile, numar redus de cabine de vot si multe dintre acestea nu au avut reprezentanti ai tuturor partidelor sau au fost inchise fara motiv in timpul zilei de vot.

Simona Mihaela    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Simona Mihaela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.