Demisia lui Raed Arafat din cele 7 funcţii deţinute!

Poporul român cere demisia de urgenţă a lui Raed Arafat din cele 7 funcţii deţinute in guvernul româniei şi autorităţile publice române.

1. Comandantul acțiunii pentru situația de risc determinată de pandemia COVID.

Coordonare defectuoasă a forţelor de intervenţie, luarea unor măsuri neadecvate cu realitatea şi situaţia reală. Neimplicarea în găsirea de tratamente si măsuri originale care să combată "pandemia" de Coronavirus.

Lipsa de implicare în constituirea unei comisii de specialişti (virusologi, pneumologişti, medici- medicină generală) care să evalueze situaţia reală şi care să găsească tratamente în combaterea COVID-19.

2. Șeful Grupului de Comunicare Strategică.

Este singura entitate desemnată prin documentele care au rezultat din starea de urgență să comunice oficial date locale și centrale legate de epidemia COVID-19.

Același Grup de purtători de cuvânt condus de Raed Arafat are dreptul să decidă închiderea unor site-uri sau publicații pe care le consideră nocive, ceea ce a și făcut.

Nu se respectă dreptul la liberă exprimare.

3. Președintele Grupului de Suport Tehnico-Știinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Acest grup, format din specialiști, conduși de Raed Arafat, face recomandări către un alt for:

Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), condus de ministrul MAI și din componența căruia face parte și Raed Arafat, adică işi face recomandări siesi.

4. Responsabil pe stocurile de urgență medicală

Gestionare defectuoasă

Asigură constituirea și gestionarea stocurilor de urgență medicală.

Pune la dispoziția Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate necesitățile, valoarea estimată pentru fiecare produs în parte, specificațiile tehnice și specialiștii care vor acorda suport tehnic pe toată perioada de organizare și derulare a procedurilor de atribuire, precum și persoanele care vor face parte din comisiile de evaluare.

Monitorizează acordurile-cadru și încheierea contractelor subsecvente.

Decide (n.r. explicit el, secretarul de stat șef al DSU) scoaterea produselor din stocurile de urgență medicală sau darea în folosință gratuită a acestora.

Acordarea de contracte preferenţiale către societăţi nespecializate în distribuţia de echipamente medicale, unele firme constituite in martie 2019, fără transparenţă.

5. Președintele Comisiei Interministeriale pentru Suport Tehnic (CMIST) -

Această comisie avizează bugete UPU și avizează scoaterea la concurs a posturilor de spitale. S-a demonstrat ïn diferite rânduri modul defectuos al gestionării resurselor.

1.048 de paturi in luna octombrie 2020.

1.361 de ventilatoare mecanice în spitalele din țară.

7 luni mai târziu, 1.050 dintre aceste ventilatoare sunt alocate în secții de Terapie Intensivă care tratează pacienți cu COVID-19.

Nu avem doctori, specialişti în tratamente şi măsuri,  personal în centrele de vaccinare.

6. Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), coordonator IGSU-SMURD și secretar de stat al MAI.

Datorită celorlalte functii ocupate, Raed Arafat, nu poate coordona  Situaţiile de Urgenţă ale Românilor, o persoană dedicată situaţiilor de urgenţă.

7. Președinte al Comitetului Naţional Ebola. Comitetul nu a fost desființat, dar activitatea sa nu mai este vizibilă public.

Demisia din cauza inactivităţii comitetului, nefiind pandemie de EBOLA în România, implicit fără activitate.

În aceste funcții nu au fost enumerate și multe alte poziții, precum șeful fundației private SMURD (care este altceva decât SMURD, dar care derulează o parte a dotării cu echipamente) sau vicepreședinte la Crucea Roșie.

Pe scurt:

Raed Arafat are foarte multe funcţii, funcţii care necesita un efort financiar din partea statului român, beneficii care nu se văd în viaţa românilor.

Nu avem spitale, nu avem condiţii în spitalele existente.

Nu avem acces la tratamente, nu avem doctori, specialişti pentru stabilirea măsurilor în combaterea Pandemiei de Coronavirus.

Bogdan Maeschi    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Bogdan Maeschi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.