DEMISIA consilierilor locali PNL pentru blocarea proiectului construirii unui nou Spital Județean în municipiul Focșani

Indiferența și iresponsabilitatea pot avea urmări grave pentru noi toți

Petitie_PNL3.jpg

Prin refuzul aprobării proiectului de construire a unui nou Spital Județean în Municipiul Focșani, manifestat în ședința Consiliului Local din data de 23 ianuarie 2018, consilierii locali PNL au recidivat! Ei au trădat, încă o dată, punând mai presus de binele comunității ambițiile personale ale grupului lor, fără a fi atenți la cerințele focșănenilor!

Vă aducem aminte că de-a lungul timpului, mai multe proiecte ce aveau nevoie de două treimi din votul consilierilor, nu au trecut din cauza opoziției membrilor PNL, si aici reamintim proiectul pentru un iluminat public modern, proiectul transferului șoselei de centură în administrarea municipiului, proiectul extinderii cu 12 săli de clasă a Școlii nr. 3, proiectul referitor la preluarea spațiilor verzi realizate în Cartierul Sud sau proiectul pentru construirea unui complex sportiv modern cu două terenuri de tenis descoperite și două terenuri sportive multifuncționale, pentru handbal, baschet și minifotbal.  

Prin iresponsabilitatea manifestată, consilierii PNL Focșani sunt niște recidiviști, care sabotează comunitatea noastră și împiedică orice tentativă a Primăriei de a crea climatul necesar dezvoltării unor servicii de calitate și noi locuri de muncă în Municipiul Focșani. Credem cu tărie că astfel de recidiviști, nu sunt pe măsura așteptărilor societății și că nici un cetățean rezonabil din acest oraș nu poate avea așteptări de decență și eficiență din partea domniilor lor!   

Toate aceste acțiuni și multe altele constituie argumente suficiente pentru a le cere DEMISIA din Consiliul Local al Municipiului Focșani.

Autorii petiției: Misăilă Cristi, Ailincuței Lauriana, Bojoaică Valerica, Iorga Marius, Gongu Emanuel, Lupu Cătălina, Mersoiu Ionuț, Petruț Mihai, Miron Mariana, Mihai Nedelcu, Nistoroiu Alexandru, Radu Nițu, Ungureanu Daniel


Misăilă Cristi, Iorga Marius-Eusebiu și consilierii locali PSD, ALDE + Emanuel Gongu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Misăilă Cristi, Iorga Marius-Eusebiu și consilierii locali PSD, ALDE + Emanuel Gongu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...