Declaratia Universala a Deciziei Oamenilor

80-803520_hawaii-background-pc.jpg

În nume individual și colectiv declar și decid astfel:

Ceea ce ne-a fost ascuns să iasă la iveală, iar cei responsabili de crime împotriva umanității să fie demascați și dărâmați din pozițiile lor de putere asupra altora.

Îmi retrag orice accept conștient sau inconștient de a-mi ceda puterea personală unor entități, organizații, autorități sau orice alte forme care operează în detrimentul binelui colectiv și individual.

Decid să îmi iau înapoi energia și puterea personală, spre binele meu și al întregii colectivități.

Toate sistemele care atentează la bunăstarea noastră fizică, psihică, energetică, spirituală, să fie înlăturate și înlocuite cu altele care sunt spre binele nostru, al tuturor.

Toate sistemele care distrug planeta și produc dezechilibre în natură și asupra ființelor vii să fie oprite și înlăturate definitiv.

Suntem pregătiți să renunțăm la combustibilii fosili și la orice alte forme de exploatare care produc dezechilibre în natură. Primim tehnologiile și sistemele bazate pe energie liberă care să fie distribuite în folosul tuturor.

Suntem pregătiți pentru o restructurare totală a felului în care sunt educați copiii noștri. Toate sistemele învechite, depășite și limitatoare de educație să fie oprite, înlăturate și înlocuite cu o educație în care copiii noștri să afle cine sunt cu adevărat, care este istoria noastră reală și cum pot să își descopere și să își utilizeze darurile.

Decid să facem curățenie acolo unde trăim, la oraș sau la țară. Restabilim echilibrul natural al vieții.

Decid să trăim în Armonie, în Libertate, în Abundență, în Pace.

Sunt liber. Suntem liberi.

link pentru limba engleza:

www . change. org/humansdeclaration

Ființa Umană    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Ființa Umană să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.