DECADEREA DIN DREPTURI A MAMEI GEMENILOR CAZUTI DE LA ETAJUL 10 SI PEDEAPSA EI CU INCHISOARE

In numele tuturor mamelor , fiinte care aduc pe lume copiii sa ii iubeasca , sa ii ingrijeasca, sa le fie mame, prietene, surori, familie,  intreaga lume , cer DECADEREA DIN DREPTURI A MAMEI GEMENILOR DECEDATI IN PLOIESTI, CAZUTI DE LA ETAJUL 10 SI PEDEPSIREA ACESTEIA CU INCHISOARE PENTRU OMOR DIN CULPA. Sa revenim la normal oameni buni : nu au cazut 2 jucarii, erau totusi 2 suflete, 2 fiinte umane, 2 ingerasi trimisi de la Dumnezeu ce au venit impreuna pe aceasta lume si au plecat impreuna  ... Cer decaderea din drepturi si pedepsirea cu inchisoarea, mamei care isi traia viata la maxim prostituandu,se  si facandu,se virala pe internet , neglijandu,si  astfel  copii .

Eu semnez , poti face si tu asta daca esti mama si iti consideri copii lucrul cel mai de pret de pe acest Pamant !

Todean Simona Marilena    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Todean Simona Marilena să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.