De Sărbători, vasluienii își doresc patinoar și iluminat festiv!

IMG_20221112_0746071.jpgÎn urma declarațiilor publice făcute de viceprimarul PNL al municipiului Vaslui prin care afirma că a decis ca, în perioada Sărbătorilor de iarnă, să nu amenajeze un patinoar în Parcul Copou, dar și că iluminatul festiv va avea de suferit, Grupul consilierilor locali ai Partidului Social Democrat le cere părerea vasluienilor vizavi de această decizie!

Considerăm inadmisibil ca, după doi ani în care copiii vasluieni au fost obligați să admire iluminatul public festiv din spatele propriilor ferestre, PNL și USR să îndrăznească să le știrbească micuților bucuria Sărbătorilor de iarnă cu astfel de decizii aberante!

Prin urmare, vă rugăm să semnați petiția noastră și să luptăm împreună pentru niște Sărbători cu adevărat fericite în municipiul Vaslui!!!

Prin semnătura mea, autorizez PSD Vaslui să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.