DA POD IN TARGU MURES !!! HID A MAROSON VASARHELYNEK !!!

Vrem pod ce leaga Aleea Carpati cu cart Unirii,adica strazile Muresul cu Zagazului , de ce nu, cei de pe Al.Carpati mai mult chiriasi si nici nu-i din Tg.Mures, dar daca totusi din orasi nu-i stabilit acolo, eventual pt catva familii. Orasul Targu Mures merita un pod modern si excluderea circulatiei pentru transport marfa din apropierea centrului dar si ne mai usor si libera circulatie din cart. 7noiembrie sau cei care vin dinpre Reghin .Sustinem cu DA pentru un pod si sa fiim alaturi cei de la primarie!!!

Primăria Municipiului Tg. Mureş – Direcţia Tehnică a publicat pe site-ul primăriei la rubrica Informații Publice/Anunțuri în data de 13 iunie 2012 anunțul privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Pod de legătură peste râul Mureş zona Aleea Carpaţi” propus a fi realizat în municipiul Tg.  Mureş, legând str. Mureşului cu str. Zăgazului .

Hidat Marosvasarhelynek amit a helyi tanacs is tamogat csak egyesek ellenzik es fontos lenne hogy konnyeben kozlekedjunk es elkeruljuk a varosi forgalmidugokat. A kep jelzi a jovendobeli hid nyomvonalat es a kep  a SEMNEAZA ACEASTA PETITIA kattintva  azutan a kep allat kitoltheted a neved es varosod nevet ami a bele egyezesed jelenti   .http://www.mediafire.com/convkey/e0fd/kks2rn85ts59o1afg.jpg

.