Cursuri gratuite acreditate de Colegiul Fizioterapeutilor

Conform hotărârii 92/2020, a Colegiului Fizioterapeutilor, de anul acesta fizioterapeutii sunt obligați sa realizeze 15 credite EMC prin participarea la cursuri de specializare. Având in vedere ca membrii Colegiului plătesc o cotizația anuală in valoare de 300 RON consideram ca ar fi etic ca aceasta Organizatie (Colegiul Fizioterapeutilor din România) sa ne pună la dispoziție si oportunitatea de a participa la cursuri gratuite acreditate cu cele 15 credite EMC (așa cum se întâmpla si in alte tari ale Uniunii Europene). Costul acestor cursuri de specializare este unul ridicat pentru un fizioterapeut, care pe langa aceste cursuri mai trebuie sa participe si la congrese acreditate pentru completarea numărul de credite.

Prin semnătura mea, autorizez Calin Vutan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.