CU TOȚII AVEM DREPTUL LA SĂNĂTATE

 

NOI, asistenții din medicină de familie din România,

Ne alăturăm acestei petiții și protestăm împotriva acestor abuzuri! Suntem alaturi de colega noastra Mihaela Ifteni, iar prin aceasta petitie ne exprimăm solidaritatea! Ne dorim ca medicului să i se retragă dreptul de liberă practică!

 

 NOI, semnatarii acestei petiții,

 NOI, locuitorii comunei Tătărăni,

 NOI, locuitorii unei țări în care ocrotirea sănătății este un drept,

 Vă înaintăm această petiție  pentru a vă aduce la cunoștință îngrijorarea noastră cu privire la calitatea serviciilor oferite de doamna doctor MANIU VALENTINA și la felul precar în care aceasta relaționează cu pacienții și angajații. Noi, ca simpli cetățeni, posibil pacienți  asigurați ai doamnei doctor Maniu, nu mai simțim nici siguranță, și nici încredere la pășirea pragului cabinetului medical patronat de domnia sa, în special, din cauza situațiilor conflictuale și abuzive care apar cu frecvență în acest cabinet.            Pe aceasta cale solicităm instituției dumneavoastră să ia masuri pentru remedierea imediată a problemei expuse. Astfel, petiționarii solicită următoarele:

1.       Ne dorim un alt medic, mai amabil, mai comunicativ și mai aproape de pacienți, pentru că actualul  și singurul de pe raza comunei, dă dovadă de agresivitate, discriminare și limbaj indecent.  Avem nevoie de un alt medic deoarece numeroase persoane în vârstă își neglijează sănătatea din cauza comunicării lipsite de empatie a doamnei doctor, și multe persoane depind de tratamente și alte servicii medicale care nu permit amânarea. De altfel, din cauza distanței față de localitățile vecine care ar oferi oportunitatea înscrierii la alt medic, pentru multe persoane din comuna noastră, acest lucru reprezintă un impediment, mai ales că dificultăților în deplasare li se mai adaugă și costurile de transport.

2.       Ne dorim rezolvarea cât mai rapidă a situației cauzate de conflictul dintre actualul medic, MANIU VALENTINA și asistenta medicală IFTENI MIHAELA, prin pedepsirea vinovaților conform legii în vigoare. Considerăm că integritatea persoanelor care pășesc pragul  cabinetului se află în pericol, iar serviciile medicale nu pot fi îndeplinite în condițiile prevăzute de lege și de regulamentele în vigoare.                 Pentru a justifica aceste motive vom anexa acestei petiții și câteva mărturisiri ale unor pacienți.                

Sperăm ca această petiție să fie tratată cu seriozitate și eficiență pentru a aduce rezultatele așteptate, iar noi, cetățenii comunei Tătărani din județul Vaslui, să beneficiem de servicii medicale decente.


Delia Elena Popa    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Delia Elena Popa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook