CREAREA UNUI SPITAL DE PEDIATRIE IN CONSTANTA

CONSTANTA ARE NEVOIE DE UN SPITAL JUDETEAN DE PEDIATRIE !

DE CE?

Pentru ca ne dorim cele mai bune conditii pentru copiii noștri atunci  cand ne internam, cu personal suficient care sa se implice in tratarea acestora, fara a mai fi stresati ca au prea multe atributii si nu le fac fata.

Pentru ca nu mai vrem sa fim internate cate 2 mamici in acelasi pat, din lipsa locurilor de pe sectie. Tin sa precizez se interneaza de pe tot judetul Constanta plus Tulcea. Si nu mai vorbim de perioada de vara, cand practic sunt si turistii veniti din toata tara si se supraaglomereaza. Nu este UMAN !

Pentru ca se pare ca solutile dezinfectante nu sunt de ajuns, si de acolo si posibilitatea contaminarii copilului cu un alt virus. Iar din aceeasi lipsa de personal si atributii prea multe infirmierelor, acestea nu reusesc sa isi faca treaba in mod corect pe saloane.

Pentru ca nu se acordă importanta nici macar hranei copilasilor si a mamelor, privind consistenta lor. Majoritatea primind tratament cu hidrocortizon, nu se asigura mancare fara sare pentru ei sau mamica care alapteaza.

Pentru ca ne-am saturat sa acceptam toata situatia si sa spunem ,,ASTA-I ROMANIMG-20200107-WA0012.jpgIA SI TREBUIE SA ACCEPTAM ! "

NU SI PENTRU COPIII NOSTRI !

HAIDETI SA SCHIMBAM CEVA MACAR PENTRU EI, PENTRU  SANATATEA LOR !

 


Gari Ioana Andreea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Gari Ioana Andreea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...