Coruptie,trafic de influenta,foloase necuvenite,distrugere de doc

Domnule Ministru,
Sunt un om de afaceri din Iasi,venit in Romania din 1994 din Franta unde am plecat in 1982 si unde am avut statut de re3fugiat politic.Din 1994 detin S.C.nh international service srl in Romania.Nu doresc sa descriu sumedenia de circuite private care m-au calcat la societate de cate doua ori pe saptamana sau si cate doi pe zi.
Astazi va scriu deoarece ma simt amenintat si in pericol.
Am incercat si incerc sa tin in discretie faptele ce vi le relatez,deoarece; -sunt si eu roman si nu vreau sa ponegresc fata romaniei,pentru unele cazuri izolate care folosesc functia de stat pentru imbogatire necuvenita,trafic de influenta,distrugere de documente cu regim special al statului roman si altele.
In nbref;La data de 24 septembrie,pe ziarul''BUNA ZIUA IASI'' a aparut un articol prin care Dl Durdureanu,fost sef de brigada la G>F>iasi,in anul 2002, a venit la societatea mea din iasi si pe motiv ca cauta cateva tone de ciment,ptr.a-si termina casa,cerandu-mi 6 tone de cimednt.Avenit a doua zi,insotit de dl, Gaspar,si inca un inspector care statea mai mult pe hol.
Am reluat discutia amabil,cand am vazut ca langa mine se mai aflau si alte doua persoane si l-am refuzat,spunandu-i ca de ex.in Franta o astfel de solicitare poate sa-i aduca numeroase neplaceri pe plan de serviciu.Am spus aceasta descriindu-i ca am lucrat in Franta 12 ani jumatate doar pe contul meu si cunosc rescurile legislatiei franceze.Suparat pe mine,ptr.astfel deraspuns,acesta a venit a doua zi cu ordin de serviciu pentru control.De aici cele scrise in articolul din 24 august 2011 sunt intocmai si nu doresc sa le mai reiterez.Torusi,pe data de 26 august,in acelasi ziar,a aparut un drept la replica a unuia dintre reprezentantii ANAF IASI,a carui Director General este azi.Au fost spuse foarte multe inadvertente si am fost zugravit total in negru.
Am incercat sa dau un raspuns la replica din 26 septembrie,dar nici unul din ziarele din iasi nu mai vor sa aiba controale dirijate,precum sunt iar la mine,incalcand autoritatea lucrului judecat,cautand subterfugii.
In acest moment,se fac controale fiscala la societatea mea si a s.c.Elco S.A., unde cantitatea de 70 tone de ciment se afla in custodie,intr-un depozit agrementat in vederea vanzarii de indata ce maile trimeteam 5 tone,conform comenzii.Toate spetzele au fost epuizate si am trecut prin toate instantele din Romania castigand in trei recursuri,unde chiar instantele de judecata specifica in preambulul deciziilor luate,ca reprezentantii garzii au folosit toate subterfugiile si ca instantele precedente si-au depasit atributiile.
Va aduc documentatie definitiva si irevocabila prin care dupa 7(sapte) ani de judecata s-a ajuns la prima hotarare a instantei de Judecata,din 2004.devenind irevocabila.In articolul din 24 august,2011 din B.Z.Iasi,totul este adevarat,doar ca din 2009 cand am cerut ca hotararea sa fie pusa in aplicare,am recuperat suma de 19.758.ron de la s.c.,Elco S.A.care prin curier s-a adresat ca la solicitarea ANAF IASI poate a-mi plati cantitatea de 70 tone ciment dar numai la pretzul livrarii in 2002,deoarece acestia au tinut in conturile lor suma de 1975 roni,fiind conform intelegerii la dispozitia ANAF IASI cu coeficientul de indexare daca ANAF IASI castiga procesul.
In luna aprilie 2009 au intrat in conturile societatii mele 19575 ron+tva 19%
In 2010 societatea mea nu avea datorii la ANAF IASI,iar stiind ca mai aveam de recuperat de la ANAF IAS si pretzul la zi al cimentului c/v/ confiscata in 2002,s-a calculat prin expertiza si cerere din partea ANAF iASI DE RECALCULARE A EXPERTIZEI PANA IN 2009 CAND AM RECUPERAT SUMA DE 19750 RON de la s.c.Elco S.A.Iasi.dandu-se o valoare de 112000 ron reprezentand neutilizarea sumei de 19850 ron din 2002 pana in 2009 si pe aceeasi perioada suma de 41000ron dobanzi.
Mai specific ca din 2010 si pana in prezent,nu am mai achitat nimic la ANAF IASI,considerand ca nu trebuie sa fac plati duble,daca din 1998 luna aprilie se va impune o compensare cu datoriile nete ale societatii mela la ANAF IASI.
pENTRU ACESTE MOTIVE MI-AU FOST DIRECTIONAT DOSAR PENAL LA PARCHETUL DE PE JUDECATORIA IASI,mi-a fost dirijat un control fiscal de fond,care in momentul de fata l-au suspendat la 07 septembrie,pe motiv ca se face controlincrucisat la sc.Elco s.a.incalcand autoritatea lucrului judecat,instantele exprimandu-se in acest sens.
Din anul 2w009 pana in prezent pierderile societatii se ridica conf.calculelor,la 142000 roni care ar trbui sa-i recupere ANAF IASI de la persoana vinovata.
Daca eu ENACHE PAUL ADMINISTRATOR AL s.c.nh iNTERNATIONAL SERVICE SRL asi fi fost vinovat de proasta administrare a societatii in interes propriu,ANAFIasi s-ar fi dirijat contra avutului personal al Administratorului.
Nu sunt un idealist, dar din punct de vedere comercial,legea trebuie sa fie clara precum cristalul,dura precum acesta si aplicabila oricarei persoane vinovate proportional cu vina fiecaruia,
Ma simt amenintat si cred in pericol,deoarece in conjuctura actuala am constatat ca Dl.Durdureanu a facut trafic de influenta pe tot parcursul anilor 2002 pana in 2009,iar acum dupa articolul din B.Z.Iasi,din 26 aug.2011 nu am putut accsa raspunsul la acest articol si contactand alte ziare locale,m-i s-arefuzat dialogul pe motiv ca acest domn Dordureanu are mare putere si influenta,putand a dirija controale cu sau fara drept,asa cum fac acum la societatea mea so s.c.Elco s.a.
Ma simt ascultat la telefon si urmarit si poate sa m-i se intample ceva de ne dorit,deoarece,Dl.Durdureanu se lauda prin ANAF IASI ca este reprezentantul unor grupe de interese.Ruda de gradul 3 este cu fostul dir SRI timofte de pe sotie,iarfirmele lui S.O.VANTU ar fi trebuit a fi protejate de acesta.
Mai inainte de actuala guvernare era PSD,iar acum la PUNR cu verisoara de pe sotie,IOANA TIMOFTE.
La ungerea Drei ioana TIMOFTE in randul CAVALERILOR DE MALTA ca DAMA DE GRASS, a participat si raposatul Dn TIMOFTE si Dnul DURDUREANU.
In articolul din 24 august,din B.Z.IASI totul este adevara,dar articolul nu-mi est datorat mie iar prin cele ced v-am scris reprezinta doar 10 la% din materialele cu care pot proba atat in acest dosar cit si in altul in care cu aceeasi ocazie,in acelasi control mi-a confiscat 12.500 kg de tabla pe motive la fel de incurcate,numai de el stiute.Prin probele ce le detin am intentia si acest dosar sa-l deschid spre rejudecare,deoarece si acesta a fost inchis in instante in cateva termene,prin acelasi circuit de trafic de influenta.
Nu dau nume momentan si doresc sa va prezint toate documentatiile,definitive si irevocabile,cat si marturiile celor celor cew au participat accidental la acele discutii din 2002,ce l-au determinat pe acel Domn DURDUREANU sa faca tot posibilul pana la desfiintare societatii mele.Din sumele trase la bugetul statului,altele decat cele datorate,Dl Durdureanu incasa 17% stimulente,pe care nu plateau niciimpozite nicisec.sociala,fiind mult mai mari decat valoarea ce o avea 6 tone de ciment.
C-a dovada ca DNA mi-a raspuns ca articolele 13.cu 1 si 13.cu 2 nu erau valabile la acea data,fiind introduse in legea 78/200 ce sta la baza functionarii DNA fiind introduse in legea 78/2000 prin leg.161/2003,deci fapta nu exista.Cu alte cuvinte art.13 din legea 78/2000 a fost si este in viguare si nu exista un vid juridic de functionare a DNA.
Va stau la dispozitie cu toate documentele legale definitive si irevocabile in vederea stabilirii prejudiciilor create de acest domn,in numele ANAF si pe documentele cu regim special,ajungand sa distruga documente sau sa le anuleze cu scopul de a ma impaca cu domnia sa.
Sunt un om de afaceri si totusi nu i-mi murdaresc fata Romaniei,dar din punct de vedere financiar,am pierdut sume importante dataorita acestui Domn,pe care vreau sa le recupar acum si nu de catre mostenitorii mei.
Mai am exemple pe care le pot prezenta si sunt sigur ca si dv. din pct.de vederte a fostului sef de societati le veti intelege si impreuna a le elimina din sistem
Cu deosebita stima
ENACHE PAUL