COPIII MOR PE TRECERILE DE PIETONI!

În data de 22.06.2023, Horia Andrei, o minune de 12 ani a fost accidentat în timp ce traversa trecerea de pietoni de pe Calea Aradului, lângă secția de poiliție a municipiului Oradea. Șoferul, 25 ani, beat, l-a lovit în plin venind de pe banda a doua cu o viteză medie de 79km/h (conform expertizei). După ce l-a lovit a fugit de la locul faptei. 

Urmarea? Horia a avut 2 intervenții de decompresie craniană și s-a stins pe data de 19.07 la spitalul clinic de urgență. Nu pot descrie disperarea părinților nevoiți să asiste la coșmarul de a-și pierde unicul copil. Un copil deosebit, cu rezultate excelente și cu educație aleasă.

Ce au făcut autoritățile? După deces, s-a montat un covor de frânare, menit să sensibilizeze conducătorii auto și să sporească sentimentul de siguranță al pietonilor. 

Solicităm un semafor în zonă deoarece este tranzitată de sute de persoane zilnic, avem chiar și stație de tramvai și cu toate acestea se petrec multe accidente pe trecerea respectivă! Un semafor cu buton ar fi soluția ideală pentru evitarea circulației cu viteză excesivă si pentru creșterea gradului de siguranță al pietonilor la trecere! 

Indiferența ucide! Viteza ucide! Salvează vieți! 

received_5212814268307111.jpeg

Screenshot_20230825_105706_Samsung_Notes.jpg

  1. received_1034338094680447.jpeg

Chiva Maria Luiza    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Chiva Maria Luiza va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...