Lista controalelor planificate ale SFS - o data pe an /Список плановых проверок ГНС - раз в год

Solicităm să fie respectată Legea 131/2012 și articolul 216 (12) Codul Fiscal din care reese că Serviciul fiscal întocmeşte anual planul controalelor pentru anul următor și le înregistrează pîna pe 1 decembrie a anului care precede anul calendaristic în Registrul de stat al controalelor și nu sunt suplinite cu liste adaugatoare.

Мы требуем соблюдения Закона 131/2012 и статьи 216 (12) Налогового Кодекса, из которых следует, что Налоговая служба составляет годовой план проверок на следующий год и регистрирует их Государственном реестре контроля до 1 декабря года, предшествующего календарному году, на который составляется план контроля, и не пополняет их дополнительными списками.

Prin semnătura mea, autorizez Lidia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.