Continuăm demersurile pentru modificarea orarului CFR din gara Târgu Neamț. Este nevoie de sprijinul cetățenilor orașului nostru, prin semnarea petiției alăturate.

Petiție privind revenirea perechii de trenuri Regio 5521/5520 la mersul de tren din anul 2019-2020 (plecare din Tg. Neamţ la ora 5,25)

Vom reveni la viaţa normală de altădată, în cel mai scurt timp! Elevii  se vor reîntoarce în bănci, studenţii vor merge din nou la facultate, oamenii se vor întoarce la mobilitatea de dinainte de pandemie! Primul mijloc de transport public care pleacă din Tg. Neamț şi asigură legături de călătorie pentru Paşcani, Iaşi, Suceava, Bucureşti este trenul.

Solicităm revenirea perechii de trenuri Regio 5521/5520 la mersul de tren din anul 2019-2020 (plecare din Tg. Neamţ la ora 5,25). Acest tren asigură legături optime către:

Bucureşti (IR 1750) cu sosire la destinaţie la ora 11.16,

Iași (IR 1766) cu sosire la destinație la 7,16.

Suceava (R 7601) cu sosire la destinație la ora 7,37.

Flexibilitatea este atributul oricărei entităţi economice care are în organigramă manageri de marketing, oameni orientaţi către piaţă.

Daniel Secheșan    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Daniel Secheșan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.