Continuăm demersurile pentru modificarea orarului CFR din gara Târgu Neamț. Este nevoie de sprijinul cetățenilor orașului nostru, prin semnarea petiției alăturate.

Petiție privind revenirea perechii de trenuri Regio 5521/5520 la mersul de tren din anul 2019-2020 (plecare din Tg. Neamţ la ora 5,25)  

Vom reveni la viaţa normală de altădată, în cel mai scurt timp! Elevii  se vor reîntoarce în bănci, studenţii vor merge din nou la facultate, oamenii se vor întoarce la mobilitatea de dinainte de pandemie! Primul mijloc de transport public care pleacă din Tg. Neamț şi asigură legături de călătorie pentru Paşcani, Iaşi, Suceava, Bucureşti este trenul.

Solicităm revenirea perechii de trenuri Regio 5521/5520 la mersul de tren din anul 2019-2020 (plecare din Tg. Neamţ la ora 5,25). Acest tren asigură legături optime către:

Bucureşti (IR 1750) cu sosire la destinaţie la ora 11.16,

Iași (IR 1766) cu sosire la destinație la 7,16.

Suceava (R 7601) cu sosire la destinație la ora 7,37.

Flexibilitatea este atributul oricărei entităţi economice care are în organigramă manageri de marketing, oameni orientaţi către piaţă.


Daniel Secheșan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Daniel Secheșan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...