Continuarea studiilor în regim online USM

Noi, studențiii suntem extrem de indignați și dezamăgiți, de modul în care procedează conducerea universității, atunci când alte universități, cum ar fi ASEM, a decis continuarea regimul de studii online, cei de la USM, să ignore părerea studenților. Riscul de infectare cu Covid19 nu a dispărut doar pentru că Chișinăul numai este sub cod roșu. Unii dintre noi schimbăm 4 transporturi pentru a ajunge la ore, iar unii dintre noi deja am renunțat la cămine și la gazdă, deoarece până acum am studiat online. Cine o să ne găzduiască pentru 2 săptămâni de studii? Ne pare rău că administrația nu se gândește și la studenții care nu sunt din Chișinău și locuiesc în sate. Cum puteți să ne ignorați strigătul de ajutor? 

 De ce ADMINISTRAȚIEI si RECTORULUI ASEM le pasă de studenți și au anulat decizia orelor în format fizic, dar cei de la USM fac mereu fac totul în defavoarea studenților și doar după bunul lor plac. Oare chiar nu se putea să începem fizic din semestrul 2, chiar atât de nepăsători puteți fi?

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Anais Kim să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...