Contestatie-Petitie

Catre guvernele

-Republicii Populare Chineze

-Republicii Populare Democrate Coreene

-Federatiei Ruse (sa traiti dom' Putin!)

Avand in vedere numeroasele informatii si dovezi referitoare la fraudarea alegerii mele prezidentiale prin turism electoral, va rog sa nu recunoasteti rezultatele acestor alegeri la care tocmai am luat-o in freza.

Turismul electoral e dovedit cu imagini surprinse de catre toate televiziunile din Europa, imagini-probe imposibil de contestat. In fapt, o gramada de basisti ticalosi si cainosi, s-au stabilit in tarile europene tocmai pentru a da buluc la ambasade si a-mi trage mie suturi in dos..! Tinand cont si de manipularile si intoxicarile agresive si permanente ale presei din Occident, presa capitalista si mincinoasa in care am fost dovedit cu probe ca nu-s decat un plagiator tupeist si un mincinos patologic de larga recunoastere internationala, e evident ca Antena 3 si Ghita TV n-au mai prididit cu adevarul si au picat ..cam de diletanti in materie de propaganda..!

E drept ca si ceilati boschetari ai tufei mele cu 3 trandafiri, trimisi pe site-urile ziarelor sa ma spele de pacate,  au fost de-a dreptul ..catastrofici. Totusi, la cati bani, din bugetul de stat, am cheltuit cu campania mea prezidentiala, tovarasii Voiculescu, Mazare, Constantinescu si alti baieti buni nici nu ziceau ca n-ajung presedinte, ca sa-i gratiez un pic si sa-i scap si pe altii de bulau..!

Si cand colo, golanii aia din dispora, dar si altii care pana acum stateau acasa la alegeri ca sa-si giugiuleasca gagicile pe indelete (nu ca mine care-o vad pe Dacy din an in pasti, noroc cu bona si cu Sova), mi-au tras suturi in dos toata ziua, pana am facut hemoroizi la amigdale si acum toti baronii pun mana de la mana sa mi le scoata, cu tot cu pancreas.

De aia , dragi tovarasi, vin azi si va cer sa ma sprijiniti la Internationala Socialista , ca sa pot contesta cu succes aceste alegeri dezamagitoare pentru toti infractorii si parazitii sociali din partidul pe care-l conduc, la ONU. Sunt convins ca si tovarasul vostru de lupta kominternista si presedintele onorific al partidului meu, nea Ion Iliescu, e in asentiment cu mine, atunci cand cer ajutorul tuturor pritenilor nostri comunisti, pentru a indrepta nedreptatea istorica ce mi s-a facut de catre diaspora si ailalti agenti imperialisti din tara, atat mie cat si  tuturor derbedeilor si golanior politici si penali din Romania, prin faptul ca nu m-au ales presedinte.

Inchei prin a va solicita in numele meu, dar si a celor care vor semna aceasta petitie, ca in caz ca n-o rezolv nici cu puscaria care m-asteapta, sa ma rezolvati dvs. cu un azil politic, atat pe mine, Dacy, bona si tata- socru, cat si pe ceilalti baroni, asta numai daca ne vom mai afla inca in libertate, la data cand veti citi aceasta Contestatie-Petitie.

Imi iau ramas bun, nu inainte insa de le trimite dragilor nostri tovarasi chinezi o poza de-a mea si de-a lui tovarasul Zgonea, odata cu indemnul care ne-a mobilizat si in alte vremuri grele prin care am trecut , pe rand , cu totii, noi coloana a V-a, coloana..vertebrata a progresului omenirii: "Bolsevici, comunisti, socialisti alti escroci si mincinosi din toate tarile, uniti-va..!"

 Al dvs, cu drag. Un zambet cald de la Degeratu'(asa mi se mai spune, din cauza ca imediat ce deschid gura si spun ceva, imi ingheata si saliva)