Construirea unei scoli noi in Otopeni

Singura şcoală de stat din oraşul Otopeni este Liceul Teoretic „Ioan Petruş”, unde învaţă astăzi aproape 3.000 de elevi din ciclul primar, gimnazial şi liceal ♦ În anul şcolar 2023-2024, în această şcoală învaţă în total 56 de clase primare, 41 de clase gimnaziale şi 12 clase liceale ♦ Copiii care locuiesc în Otopeni se înghesuie toţi într-o singură şcoală de stat din oraş, care s-a supraaglomerat pe măsură ce dezvoltările imobiliare din acea zonă au luat amploare.

Numărul de locuinţe din oraşul Otopeni s-a dublat în zece ani, conform datelor INS, astfel că dacă la final de 2012 erau puţin peste 6.000 de locuinţe, în 2022 numărul lor a depăşit 12.700. În acelaşi interval, datele INS arată că în Otopeni nu s-a construit nicio şcoală gimnazială.

Singura şcoală de stat din oraş este Liceul Teoretic „Ioan Petruş”, unde învaţă astăzi aproape 3.000 de elevi din ciclul primar, gimnazial şi liceal. La această şcoală sunt în prezent 14 clase pregătitoare, care au ore de 35 de minute şi pauze de zece minute.


Adrian Dumitrache    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Adrian Dumitrache va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face informația publică pe internet.

Nu vom face informația publică pe internet.

Nu vom face informația publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...