CONDUCEREA ANSVSA SOMATA SA RESPECTE LEGEA 236/2019 SI OUG 117/2020 SI SA ACHITE PLATILE CATRE MEDICII VETERINARI

Incepand cu luna august a intrat in vigoare OUG 117/2020 prin care cabinetele medical-veterinare care detin contracte de concesiune/prestari servicii incheiate cu DSVSA pentru realizarea unor actiuni din Programul Strategic,  beneficiaza de acordarea unei sume de 10.000 de lei.

Pentru a putea beneficia de suma, cabinetele medical-veterinare incepand cu luna august au efectuat actiunile prevazute de legislatie, au depus documentele justificative si facturile aferente.Pentru a respecta noile conditii impuse de lege, cabinetele medical-veterinare au angajat suplimentar personal de specialitate (medici veterinari, tehnicieni veterinari) pentru care platesc salarii, taxe si impozite la stat.Pana pe data de 25 septembrie DSVSA trebuia sa achite contravaloarea facturilor emise, insa acest lucru nu s-a intamplat, iar pana pe 25 octombrie trebuie platit tva-ul si taxele aferente salariilor.Tergiversarea platilor este datorata lipsei de deschidere bugetara de catre ANSVSA catre DSVSA. CMVRO a solicitat in scris ANSVSA sa realizeze platile, a sesizat Corpul de Control al Primului-Ministru, a informat in scris si telefonic pe Primul-Ministru al Romaniei.

Colegiul Medicilor Veterinari in numele medicilor veterinari de libera practica care detin contracte cu statul, SOMEAZA conducerea ANSVSA sa inceteze cu luptele interne si sa efectueze platile!


Colegiul Medicilor Veterinari    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Colegiul Medicilor Veterinari să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook