Condamnarea pe viata a ucigasului Bogdan Ionel!

Poporul roman doreste condamnarea pe viata a ucigasului Bogdan Ionel in varsta de 16 ani!

Ai curmat viata unei fete nevinovate doar pentru ca tu ai fost orbit de iubirea fata de iubita ta! Cum ai putut sa ai asa sange rece si sa nu te gandesti deloc la viata ei? Ai 16 anisori, parul tau abia crescuse si mintea ta aproape se dezgheta, Petronela avea toata viata inainte, nu am cunoscut-o, nu am auzit niciodata despre ea dar m-a durut pe mine ca telespectator sa vad acea crima oribila care ai comis-o, nesimtitule! Nu te-ai gandit la viata ta macar? La viata ei? La viata parintiilor tai si parintiilor ei? La viata tuturor celor din jurul tau? Nu te-ai gandit la nimic. Am o intrebare, te-a mai ajutat cineva? Vom afla curand,  imi doresc sa primesti pedepasa cu moartea dar cum statului nu ii intra in competente sa iti ofere asta acceptam si pedeaspa pe viata fara drept de eliberare pe buna purtare, criminalule!

Semnati acesta petite, probabil, odata primim si noi ce dorim!

Vorbesc in numele tuturor celor care au suflet!

Ma voi asigura sa ajunga aceasta petitie departe si sa primesti ceea ce imi doresc atat eu cat si poporul meu! Criminalule.

crima-socanta-la-botosani-o-tanara-a-fost-injunghiata-si-aruncata-langa-un-cimitir-523741.jpgimg7.jpg

img_(1)2.jpg

Sper sa putrezesti in inchisoare!


Bizo Razvan-Valentin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bizo Razvan-Valentin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...