Colegiul Național "Zinca Golescu" cere ajutor Primăriei din Pitești

Bună ziua, stimați elevi, profesori,părinți și foști elevi,

Colegiul Național “Zinca Golescu” se află în reparații. Mai exact, aproape jumătate din clădirea școlii nu este funcțională de patru ani. Sala și terenul de sport, parcul școlii nu au putut fi folosite de ani buni. Săli de clasă și coridoare  închise creează senzația de oboseală vizuală și disconfort. Mutatul elevilor dintr-o sală în alta, desfăsurarea unor ore în laboratoare și cabinete nu creează un climat productiv de învățare. Mai mult, în situația actuală, când se impun atât  măsuri igenico-sanitare sporite  în școli, dar și desfășurarea orelor cu un număr mic de elevi, noi: elevii, profesorii, părinții și foștii elevi, solicităm Primăriei municipiului Pitești desfășurarea reparațiilor  în regim de urgență și refolosirea la capacitate maximă a școlii.

Elev al Colegiului National "Zinca Golescu"    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Elev al Colegiului National "Zinca Golescu" să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.