Claritate pentru Motoarele Parcate în Sector 4. Pentru ca NE PASA,Ride&Ride.

Catre Consiliul Local Sector 4,

Observam in ultima perioada o campanie de ridicare a motociclurilor parcate in raza sectorului dumneavoastra.
Zeci de ani nu am avut probleme in a parca motoarele pe trotuar sau pe alei de blocuri, chiar daca nu spunem ca a fost legal sau ilegal.
La acest moment Sectorul dumneavoastra nu ofera cetateanului posibilitatea sa acceseze un loc de parcare pentru un motociclu, detinatorii acestora primind refuz din partea dumneavoastra privind solicitarile lor, cu mentiunea ca locurile de parcare sunt atribuite doar pentru autovehicule.

Tinand cont de campania Politiei Locale din ultimele zile de ridicare si amendare a motociclurilor parcate, revenim catre dumneavoastra cu urmatoarele intrebari :
1. Cum pot parca un motociclu in sectorul 4, astfel incat sa pot "deveni" un cetatean fara probleme ?
2. Cum ma ajuta Primaria ca eu sa nu mai parchez "ilegal" ?
3. Ce face primaria pentru cetatean si nevoile sale in acest moment, privind parcarea unui motociclu pe raza sectorului 4 ?
4. De ce nu analizam masurile intreprinse  in alte tari unde s-au creat fie pe trotuare, fie pe partea carosabila zone speciale de parcat motoarele, sau distribuirea unui loc de parcare auto unde se pot parca 4 motociclete ?
5. Cum Dezvoltati grija fata de contribuabil si fata de cetateanul care alege alternativa unui trafic eonomic si mai putin poluant  circuland cu o motocicleta, sustinand astfel fluidizarea traficului in sectorul dumneavoastra, dar si poluarea redusa ?
6. In urma unei analize pertinente asupra hotararilor de consiliu, constatam ca nu exista claritate privind parcarile alocate posesorilor de motociclete. Totodata constatam ca acestea nu sunt reglementate de catre dumneavoastra din punct de vedere al posibilitatiI de a parca pe raza sectorului dumneavoastra.
7. Cetateanul amendat este contribuabilul dumneavoastra, astfel unde este grija sectorului dumneavoastra fata de acesta si fata de necesitatile acestuia, pentru a avea o liniaritate a lucrurilor dar mai ales pentru a avea o liniste privind situatiile expuse ?
8. Ce experienta din punct de vedere tehnic  au cei de la Politia Locala pentru a ridica  motocicluri parcate si a nu cauza nici o dauna in timpul manevrelor de ridicare din punct de vedere tehnic ?
9. Cine suporta si isi asuma, daunele survenite la acestea ( carenaj, manete, ghidon,furca,scarite) in urma manevrelor prost executate de catre Politia Locala ?
10. De ce trotinetele electrice lasate sau parcate peste tot, nu sunt subiectul acestor actiuni ? Ele blocheaza trotuare, parte carosabila, iar numarul lor este infinit mai mare fata de cel al motocicletelor ?

Solicitam ca dumneavoastra sa va exprimati sau sa va dezvoltati  grija fata de noi, fata de cetatean si sa existe claritate in documentele sau hotararile de consiliu privind aceste aspecte identificate mai sus.
Solicitam sa identificati posibilitatea amenajariI a locurilor speciale de parcare moto.
Solicitam sa opriti acesta Campanie Intensa  in ridicarea motoarelor parcate la acest moment in zone identificate de catre cetatean, pana nu veniti cu solutii clare.
Solicitam sa Imbunatatiti Comportamentul mai mult pe zona de preventie, unde Politia Locala sa sesizeze cetateanul si sa-l avertizeze privind aceasta situatie nu sa-l amendeze din start.
Solictam sa vedem implicarea Consiliului Local in cele mentionate mai sus, sa vedem solutiile adoptate de catre acesta si mai ales sa vedem grija sa fata de cetatean.
Solictam ca impreuna cu noi sa protejati un mod sanatos de a merge in sectorul dumneavoastra, sa ajutati la o fluidizare reala a traficului, sa sustineti un mod de viata mai putin poluant.
Solicitam ca solutiile dumneavoastra sa ofere claritate si liniaritate a hotararilor de consiliu, astfel incat grija cetateanului sa fie legata de confortul si grija familiei si a celor apropiati si nu sa se ingrijeasca de a se "feri" de lacunele legislative.

Discutam despre un comportament care lasa de dorit si de indiferenta de a cauta solutii inainte de a amenda locuitorul sectorului care este contribuabil la sustinerea bunastarii sectorului.

Suntem Impreuna, Pentru Ca NE PASA - Asociatia Ride&Ride - Puiu Vasilescu

Asociatia Ride&Ride - Puiu Vasilescu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia Ride&Ride - Puiu Vasilescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.