Ciobanescul dacic

In urma demersurilor avute de catre crescatorii de caini din rasa "ciobanesc romanesc de bucovina",am dat curs unui memoriu adresat asociatiei chinologice romane,in urma caruia consideram onorant ca numele acestei rase sa redevina national. Daca s-a plecat de la numele de ciobanesc romanesc carpatin si in anul 2002 s-a schimbat in numele "ciobanesc romanesc de bucovina",reprezentativ doar pentru o zona a Romaniei,consideram onorant ca aceasta rasa ,in curs de omologoare internationala,sa fie definitiv recunoscuta sub numele de "ciobanesc dacic",facand referinta la istoria geografica a acestor caini.FB_IMG_1520450237643.jpg

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.