Cetățenii români şi moldoveni din landul Niedersachsen cer înființarea unui Consulat Român in Osnabrück, Oldenburg sau Hannover.

Tot mai mulți cetățeni români şi moldoveni s-au înregistrat în ultimii ani în landul Saxonia Inferioară şi lucrează preponderent în abatoare şi la şantiere navale, însa şi în alte ramuri industriale. Pentru întocmirea documentelor româneşti necesare, trebuie să ne deplasăm la Ambasada României din Berlin sau aşa cum a fost cazul la alegerile din 26 mai 2019 la Bonn, Hamburg sau Bochum. Mulți români nu au putut vota la 26 mai. Sau se depăşise timpul de votare (după ore lungi de aşteptare) sau au renunțat sa meargă la vot pentru că centrale de votare au fost prea departe, la sute de kilometri.

Cerem înființarea unui Consulat Român in Osnabrück, Oldenburg sau Hannover. Suntem tot mai mulți, pe zi ce trece vin tot mai mulți români şi moldoveni şi se nasc aici copii români.

Nu mai vrem cozi interminabile în Berlin sau luni de aşteptare pentru primirea unui programări online.

Vrem Consulatul nostru Român în Niedersachsen.IMG-20190608-WA0030.jpgIMG-20190608-WA0029.jpgi.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Daniela Reim să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...