Cetățenii români şi moldoveni din landul Niedersachsen cer înființarea unui Consulat Român in Osnabrück, Oldenburg sau Hannover.

Tot mai mulți cetățeni români şi moldoveni s-au înregistrat în ultimii ani în landul Saxonia Inferioară şi lucrează preponderent în abatoare şi la şantiere navale, însa şi în alte ramuri industriale. Pentru întocmirea documentelor româneşti necesare, trebuie să ne deplasăm la Ambasada României din Berlin sau aşa cum a fost cazul la alegerile din 26 mai 2019 la Bonn, Hamburg sau Bochum. Mulți români nu au putut vota la 26 mai. Sau se depăşise timpul de votare (după ore lungi de aşteptare) sau au renunțat sa meargă la vot pentru că centrale de votare au fost prea departe, la sute de kilometri.

Cerem înființarea unui Consulat Român in Osnabrück, Oldenburg sau Hannover. Suntem tot mai mulți, pe zi ce trece vin tot mai mulți români şi moldoveni şi se nasc aici copii români.

Nu mai vrem cozi interminabile în Berlin sau luni de aşteptare pentru primirea unui programări online.

Vrem Consulatul nostru Român în Niedersachsen.IMG-20190608-WA0030.jpgIMG-20190608-WA0029.jpgi.

Prin semnătura mea, autorizez Daniela Reim să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.