Cetatenii din Voluntari vor ca sedintele de Consiliu Local sa fie transmise LIVE pe facebook

LIVE1.jpgÎn orașul Voluntari accesul cetățenilor la Ședințele Consiliului Local este restricționat, chiar dacă ședințele sunt prevăzute în lege a fi publice.

Pentru că, în ultima perioadă este invocată ”starea de alertă” ca motiv pentru restricționarea accesului cetățenilor la ședințele de Consiliu Local, și pentru că OG 57/2019 privind Codul Administrativ prevede posibilitatea accesului cetățenilor la ședințele publice și prin ”intermediul internetului”, solicităm Consiliului Local Voluntari transmiterea ședințelor de Consiliu local LIVE, prin intermediul paginii de Facebook a Primăriei Voluntari: https://www.facebook.com/Primaria.orasului.Voluntari

Cetățenii vor TRANSPARENȚĂ în Administrația Publică Locală!
Doar astfel se pot asigura că aleșii locali lucrează pentru interesul public.

Alianța Usr Plus Voluntari    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Alianța Usr Plus Voluntari să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.