Cerere plata suplimentara operator tableta,presedintii SV si loctiitorii acestora.

          Petitie catre AEP pentru Plata Suplimentara a                             Operatorilor de Tablete,presedintii SV si loctiitorii acestora.

 

Către: Autoritatea Electorală Permanentă (AEP)

Cerere de plata suplimentara pentru minim 3 zile pentru operatorii de tablete, presedindintii SV si locțiitorii acestora.

 

Stimate Domnule/Doamna Președinte,

 

Subsemnații, operatori de tablete,  presedintii SV si loctiitorii acestora,în cadrul procesului electoral recent desfășurat, dorim să ne exprimăm nemulțumirea față de condițiile de muncă și să solicităm plata suplimentară pentru minim 3 zile de muncă, având în vedere eforturile suplimentare fizice, dar mai ales psihice si emotionale și haosul întâmpinat în ziua alegerilor.

 

În timpul alegerilor, am întâmpinat numeroase dificultăți și am fost nevoiți să lucrăm ore suplimentare pentru a asigura buna desfășurare a procesului de vot. Acest lucru a implicat un efort fizic și mental semnificativ, care nu a fost compensat corespunzător.

 

Considerăm că este de datoria AEP să recunoască și să recompenseze acest efort suplimentar, asigurându-se astfel că operatorii de tablete,presedindintii SV si locțiitorii acestora sunt tratați corect și echitabil. Prin urmare, solicităm următoarele:

 

1.Plata suplimentară pentru minim 3 zile de muncă, pentru toți operatorii de tablete,presedindintii SV si locțiitorii acestora. care au fost implicați în procesul electoral recent.

2.Recunoașterea publică a eforturilor depuse de operatorii de tablete, presedindintii SV si locțiitorii acestora si o evaluare a condițiilor de muncă pentru a preveni astfel de situații în viitor.

3.Asigurarea unor condiții de muncă adecvate și echitabile pentru toți angajații implicați în procesele electorale viitoare.

Această solicitare este fundamentată pe respectul pentru munca depusă și dorința de a îmbunătăți condițiile de muncă în cadrul proceselor electorale. Credem că măsurile propuse vor contribui la crearea unui mediu de lucru mai just și mai eficient pentru toți cei implicați.

 

Vă mulțumim anticipat pentru atenția acordată și așteptăm un răspuns pozitiv la solicitarea noastră.

 

Cu stimă,

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Roxana Danci va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...